wan mazlini's FotoPage

By: wan mazlini othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sports Carnival, Launceston Preparatory School

 
 
 
View all 15 photos...
"Go Jazmina Go!!!" Sorakan gemuruh buat anak tercinta... tak sangka jugak jazmina pandai bersukan.. pandai jugak dia skipping sambil lari walaupun dapat nombor satu dari belakang... tapi boleh tahan la.. tengah2 syok bersukan, hujan turun dengan lebatnya.. bercamuk lari, sukan ke mana sorak ke mana.... si anak tu ok ja..tapi si ibu tu beriya2 bersorak ditepi track dengan tanpa segan dan silu... kahkahkah... WELL DONE JAZMINA!!!!!


Saturday, 18-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Children's Expo at City PArk and Albert Hall, Launceston

 
 
 
View all 14 photos...
Hari ni bawa budak2 pegi Children's Expo dari pukul 12.30 sampai la pukul 3.30pm. It was quite tiring but the kids really enjoyed their day there. The most exciting time for them was the face painting event. We had to wait for almost 30 minutes in the long queue just to get Jazmina's and Jazman's faces painted. Jazmina was pinted butterfly and Jazman was painted as usual, Spiderman, on their faces... It was really fun. Bukannya senang nak tengok si Jazman tu duduk diam2. But he managed to sit without an inch of movement for about 10 minutes.. Congrats for the achievements..... This is actually an annual event in Launceston city.. so harap2 next year boleh le join lagi..


Sunday, 5-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
open house by Launceston Muslim Associaation

 
 
 
View all 4 photos...
Open house at the city park organized by The Launceston Muslim Association.. best gak and tak sangka pulak ramai Muslim kat sini.. tu dia ha..macam2 ada..


Saturday, 4-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
open house Malaysian Student Association (MSA)

 
 
 
View all 13 photos...
baru le rasa macam raye.. ada open house and gathering by MSA.. syok la jgk.. ramai yg datang dari Hobart... baru seronok pakai baju raye sejuk2 nie.. Jazmina was so happy and excited dapat pakai baju kurung for the first time since we arrived last december... makan pun sodap2..pandai budak2 nie masak.... boleh buat catering lah ye..


Saturday, 23-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Basking-activiti baru paling mencabar

The Mall, with the against pulp mill group
 
 
View all 10 photos...
Basking aka pemuzik jalanan...Tu dia... Norman bass dengan activiti baru yg paling mencabar bagi ahli muzik berpengalaman... kata norman "seumur hidup I, tak pernah i basking macam nie.." tapi menyeronokkan.. dapat duit lagi..sekali basking boleh dapat $50-60 untuk lebih kurang 3 jam,, jadilah..dari tak dak langsung fulus masuk... Pengalaman baru yg menguji tahap keyakinan diri, mental dan pengalaman sebagai ahli muzik selama ini...SYABAS BANG!! Auww...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net